FRAXEL

To FRAXEL RESTORE DUAL είναι laser μη επεμβατικό που παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών θεραπείας σε πρόσωπο και σώμα με απόλυτη ασφάλεια εγκεκριμένο από τον FDA για γυναίκες και άντρες. Σε αντίθεση με άλλα laser όπως μας εξηγεί η δερματολόγος Χαρά Παξιμαδάκη, έχει την ιδιότητα να θεραπεύει, με ακρίβεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος χρησιμοποιώντας ακτίνες laser, οι οποίες διεισδύουν κάτω από τις στιβάδες του δέρματος για να απομακρύνουν τα αλλοιωμένα κύτταρά του. Η θεραπεία FRAXEL όπως εξηγεί η ιατρός εφαρμόζεται σε ασθενείς με ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, μέλασμα, κηλίδες, μετεγχειρητικά σήμαδια και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις ραγάδες σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος μας.

Τι είναι;

Το FRAXEL είναι μια επαναστατική θεραπεία που καταφέρνει να εξαλείψει τα γερασμένα κύτταρα του δέρματος, κάνοντάς το φρέσκο, λαμπερό και υγιές! Το FRAXEL προσφέρει την πιο νέα και εξελιγμένη microlaser θεραπευτική αποκατάσταση, που ενεργοποιεί τα βαθύτερα κύτταρα, του δέρματος με φυσικό τρόπο, ώστε το δέρμα να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή του. Θα νιώθετε και θα δείχνετε πιο νέες, καθώς ραγάδες, ρυτίδες, σημάδια και ουλές ακμής, μελάσματα και κηλίδες εξαφανίζονται άμεσα χωρίς παρενέργειες και μακροχρόνια περίοδο ανάνηψης, όπου εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, χέρια και σώμα.

Πως λειτουργεί

Πράγματι, σε αντίθεση με τα πρωτότυπα laser που εφαρμόζονται μόνο στο πρόσωπο, το Fraxel εφαρμόζεται και στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια και σε ουλές σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος υπάρχουν.
Αυτό επιτυγχάνεται, καθώς το Fraxel laser, είναι σε θέση να θεραπεύει με ακρίβεια χιλιαδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες laser οι οποίες διεισδύουν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για να εξαλείψουν τα αλλοιωμένα κύτταρά του.

Το Fraxel είναι το μόνο που μπορεί με ασφάλεια να περάσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς να καταστρέψει τις προστατευτικές επιφανειακές στιβάδες του. Το αποτέλεσμα είναι φυσική ενεργοποίηση του νέου σας κολλαγόνου χωρίς το φόβο για επιπλοκές.

Έχει τη δυνατότητα να στοχεύει το 5-50% της επιφάνειας του δέρματος αφήνοντας το υπόλοιπο 50-95% διαθέσιμο να επουλώσει γρήγορα την περιοχή στην οποία έγινε η θεραπεία.
Η εξαιρετική ακρίβεια της εφαρμογής του Fraxel κάνει τις θεραπείες ασφαλείς όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός το στήθος και τα χέρια. Το δέρμα του καθενός έχει διαφορετικές ανάγκες, με βάση τις καθημερινές του συνήθειες, το ιατρικό ιστορικό του και διάφορες άλλες παραμέτρους. Γι΄ αυτούς του λόγους, η ιατρός κ. Παξιμαδάκη Χαρά αναπτύσσει ένα πλάνο θεραπείας προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός σας.

Τα αποτελέσματα

Μπορείτε να περιμένετε δύο επίπεδα αποτελεσμάτων : τα άμεσα και τα προοδευτικά. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό και με καλύτερο τόνο. Η βελτιώση του δέρματος θα συνεχίζεται και θα είναι θεαματική με τα επιθυμητά αποτελέσματα να είναι ορατά μέσα στους 3 – 6 επόμενους μήνες, καθώς οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος συνεχίζουν την επούλωση.

Ανάλογα με τον τύπο και το πρόβλημα του δέρματος σας και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, μπορείτε να αποφασίσετε πως θέλετε να επιτύχετε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα τη θεραπείας Fraxel laser, σύμφωνα πάντε με τις συστάσεις της ιατρού Χαράς Παξιμαδάκη. Μια επιθετική θεραπεία, απαιτεί λιγότερες συνεδρίες αλλά μπορεί να απαιτήσει ολιγοήμερη “απόσυρση” από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Μια λιγότερο επιθετική θεραπεία, επιτυγχάνει τα ίδια αποτελέσματα χωρίς όμως να χρειάζεται η διακοπή των δραστηριοτήτων σας. Απαιτεί όμως περισσότερες συνεδρίες. Για κάποιους τύπους δέρματος και για ορισμένες δερματικές καταστάσεις υπάρχει ένδειξη για πιο ήπιες ή και λιγότερες θεραπείες. Η θεραπεία Fraxel είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δώσει στο γιατρό σας τον πλήρη έλεγχο, με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας FRAXEL;

Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και το μέγεθος των πόρων, ομαλοποιεί τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, σβήνει τις ανεπιθύμητες καφέ κηλίδες, ομαλοποιεί την εμφάνιση από σημάδια ακμής και μετεγχειρητικές ουλές. Αναζωογονεί τον λαιμό το στήθος και τα χέρια. Απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Δίνει απαλότερη, πιο φρέσκια και νεανική όψη αλλά και υφή στο δέρμα.

Έχει η θεραπεία FRAXEL έγκριση από τον F.D.A.;

Η θεραπεία Fraxel έχει λάβει έγκριση από τον FDA για τις παρακάτω ενδείξεις :

  • Ρυτίδες γύρω από τα μάτια (περιοφθαλμικές ρυτίδες).
  • Σημάδια από τον ήλιο και την ηλικία (πανάδες).
  • Σκούρες κηλίδες και μέλασμα (μάσκα εγκυμοσύνης).
  • Ουλές ακμής και μετεγχειρητικά σημάδια ή ουλές.
  • Skin Resurfacing.
  • Ραγάδες σε σώμα και μαστούς.
  • Μέλασμα.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Κλινική

Δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο ιατρικό χώρο για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες, είτε στο επίπεδο της υγείας σας είτε στο επίπεδο της ομορφιάς σας.

Follow us

αναζήτηση